top of page

tor. 10. juni

|

Cellegruppene samles hver for seg

Sommeravslutning 10 juni !

Vi oppfordrer cellegruppene til å samles 10. juni kl. 17.00 – 19.30. Vi har invitert Ingvild Tennfjord til å holde vinkurs om rosévin kl 17:30 og håper dere som gruppe kan logge dere inn og være med på en hyggelig aften med vin og mat.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sommeravslutning 10 juni !
Sommeravslutning 10 juni !

Tid og sted

10. juni 2021, 17:00

Cellegruppene samles hver for seg

Gjester

Om arrangementet

Rosa bølge

Før var rosévin noe man drakk i fellesferien. Nå sprenger rosa viner salgsrekorder. Sesongen starter i mars og synker først i slutten av september. Hva skyldes den enorme populariteten? På sommeravslutningen vil vin-anmelder Ingvild Tennfjord gi oss snarveien til å forstå to sentrale stiler. Vi fordyper oss i rosevin fra Piemonte og Provence. Begge regionene har på ulikt vis satt standarden for en imponerende kvalitetsheving verden over. 

Husk at dette er viner som kler spekemat, foccaccia, oliven og ost uforskammet godt, i fall du skulle bli sulten underveis. 

Vi oppfordrer cellegruppene til å kjøpe inn dette til samlingen.

Apiari spanderer vin på celle-gruppene ( Vi tenker 2 flasker av hver sort = 10-12 glass av hver, men er dere mange - gi en lyd) 

1. https://www.vinmonopolet.no/Land/Frankrike/Dom-de-Cantarelle-Triplette-Côtes-de-Provence/p/7703801

2. https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Ioppa-Colline-Novaresi-Nebbiolo-Rusin-2020/p/9747601

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist, og sier hun har ambisjoner om å gjøre deg til en dramatisk bedre smaker i løpet av kvelden.

Hvis det er noen som ikke klarer å samles,  men har lyst til å delta, kan de ta kontakt med Arrangementansvarlig Montserrat Telseth for at de kan kobles med andre grupper.

  • Vi oppfordrer en i gruppen til å handle inn vinene - og få dette refundert fra Apairi.
  • Vi oppfordrer en i gruppen til å kjøpe inn litt spekemat, foccaccia, oliven og ost og lage sommerfest
  • Vi oppfordrer en i gruppen til å være teknisk ansvarlig og koble gruppen mot en litt større skjerm når webinaret kjøres.

VI GLEDER OSS !

Arrangementansvarlig; 

Montserrat Telseth, telefon : 95880593

Dele dette arrangementet

bottom of page