top of page

tor. 21. nov.

|

Sentrum

Julemøte

Julemøte
Julemøte

Tid og sted

21. nov. 2024, 17:00 – 21:00

Sentrum, Nedre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Tradisjonen tro, det blir julemøte i år også på flotte Grand. Kveldens foredragsholder er Solfrid Flateby og tema er som følger:

Hvorfor er det vanskelig å lede i endring, og hvordan leder vi oss selv og andre for å gjøre endring enklere og egen travel hverdag bedre?

Solfrid forteller om hvordan vi skaper en god kultur, konkrete grep vi kan gjøre, hva som er viktig for å drive godt endringslederskap, og hun bruker teori, forskning og egne eksempler i inspirerende og skjønn forening.

Solfrid Flateby (51) er en av Norges mest populære foredragsholdere. Hun har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år. 

Solfrid ble kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder av Talerlisten.no i 2018 og 2019, og til Årets Taler både i 2021 og 2023. Solfrid har flere enn 400 toppscore og sitater på Talerlistens side.

Gled dere 😊

Dele dette arrangementet

bottom of page