top of page

Kommende arrangementer

 • JUBILEUMSFEST lørdag 3.juni 2023
  lør. 03. jun.
  Hotell Norge by Scandic
  Ledernettverket Apiari fyller 20 år! Vi slår på stortrommen og feirer oss selv, lørdag 3 juni på Hotell Norge by Scandic, hvor vi får servert 3 retters middag med vin til maten og kaffe avec.
 • Generalforsamling torsdag 16.februar 2023
  tor. 16. feb.
  Scandic Ørnen
  Hold av datoen torsdag 16.02.23 kl.17.00-19.30, til Generalforsamling i Apiari. Foredragsholder: Anja Hammerseng-Edin, som var en av Norges beste håndballspillere. I dag er hun daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Heart.
 • Julemøte tirsdag 29.november kl.17.00-19.30
  tir. 29. nov.
  Grand Selskapslokale
  Hvordan blir du et attraktivt styremedlem? Vi inviterer til møte i et julepyntet Grand Selskapslokale. Mange av medlemmene i Apiari ønsker seg styreverv. Vi har derfor invitert Hege Solbakken, som har lang fartstid med styrearbeid i ulike selskaper og organisasjoner, til å dele sine erfaringer og
 • Apiari storsamling 14.september 2022
  ons. 14. sep.
  Hotel Norge by Scandic
  Velkommen til høstens storsamling på Hotel Norge by Scandic. Innlegg av Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge fra 2014-19 og administrerende direktør i Hewlett Pacard fra 2012-14. Hun er nå forfatter, og styreleder i en rekke selskaper og organisasjoner.
 • Sommerfest, torsdag 2 juni -22
  tor. 02. jun.
  Søtt+Salt Lanternen
  Velkommen til sommerfest på Søtt + Salt Lanternen. Påmeldingsfrist er 15.mai.
 • GENERALFORSAMLING 17 FEBRUAR 2022
  tor. 17. feb.
  Sentrum
  Velkommen til generalforsamling 17 februar kl 18:00 . Grand Selskapslokaler. Det blir tapas og mingling, generalforsamling informasjon fra styret og foredrag fra selveste Anita Krohn Traaseth. Vi gleder oss til å se deg !!
 • Kommunikasjon og styrearbeid
  man. 22. nov.
  Litteraturhuset
  Styreakademiet inviterer oss til samling om kommunikasjon og styrearbeid. Her vil vi adressere hvordan du kan benytte sosiale medier for å posisjonere deg for styreverv, hva du bør tenke på når du skal søke nye styremedlemmer, og hva styrets rolle i markedsstrategier bør være.
 • Julegløgg hos Bergen Næringsråd
  ons. 10. nov.
  Sentrum
  Julemøte og avslutning av året - hos Bergen Næringsråd.
 • Webinar. Hvordan bruker du LinkedIN ?
  ons. 20. okt.
  Teams. Link sendes til påmeldte
  Apiari inviterer til Webinar med Marlene Opstvedt fra AG& og Anne Posner fra Bønes Virik (og Apiarimedlem). 20. oktober kl. 17 – 19. Webinaret vil foregå på Teams og invitasjon blir sendt til påmeldte.
 • Apiari storsamling, onsdag 8 september-21
  ons. 08. sep.
  Scandic Hotell Ørnen
  Velkommen til storsamling. Hent inspirasjon om kommunikasjon og ledelse fra Siri Lill Mannes, Speak Lab. Nyt så en bedre middag med din nye cellegruppe ! Vi håper du setter av kvelden !
 • Nietzscheseminar ; Vilje til makt !
  man. 09. aug.
  Hemsdal Municipality
  Et ledelses-seminar som gjennomføres på Harahorn i Hemsedal fra 9 -12 august 2021. Seminaret gjennomføres utelukkende for Apiaris nettverk og vi har maksimalt 28 plasser tilgjengelig. Her er det først til mølla - og vi ber om bindende påmelding innen 1 mai 2021.
 • Sommeravslutning 10 juni !
  tor. 10. jun.
  Cellegruppene samles hver for seg
  Vi oppfordrer cellegruppene til å samles 10. juni kl. 17.00 – 19.30. Vi har invitert Ingvild Tennfjord til å holde vinkurs om rosévin kl 17:30 og håper dere som gruppe kan logge dere inn og være med på en hyggelig aften med vin og mat.
 • Spørreundersøkelse styrekompetanse (åpen til 16/2-21)
  søn. 28. feb.
  Undersøkelse
  Gi oss innsikt i hvordan vi kan utvikle og ivareta nettverkets kompetanse innen styrearbeid. Klikk "påmelding" for mer informasjon.
 • GENERALFORSAMLING 2021
  tir. 16. feb.
  Link blir ettersendt
  Velkommen til årets generalforsamling!
 • Spørreundersøkelse styrekompetanse (stengt, ikke bruk denne)
  man. 30. nov.
  Undersøkelse
  Gi oss innsikt i hvordan vi kan utvikle og ivareta nettverkets kompetanse innen styrearbeid. Klikk "påmelding" for mer informasjon.
 • Styrets strategiarbeid
  tor. 19. nov.
  Zoom. Meeting ID: 7307533405
  Velkommen til samling rundt tema: Styrets strategiarbeid. Målet med samlingen er å gi deg inspirasjon og en ramme til hvordan du i et styre, eller i egen bedrift, kan arbeide optimalt med strategioppgaven.
 • Samling 9. september 2020
  ons. 09. sep.
  Online - link sendes alle i forkant
  Digitalt møte med informasjon fra styret
bottom of page